недеља, 8. фебруар 2015.

Generalni update vol. 5

Barem je nedelja i vreme za nove vesti iz sveta Ikikida i Ajvarologa III.35

BUNA: Proba super. Kratka al' slatka. Metalostrugar se sve više bliži tome da ga snimimo in sćudio. Reakcije iz Pančeva i dalje bodre surutku srdaca našijeh (hwat). Neki ljudi i dalje misle da smo mi neko sranje i neki kreteni, ali greše, i opraštamo im, jer to je u njihovoj prirodi, ali opet - cenimo ih, i njihove delatnosti. Prijalo mi je pivo posle tri nedelje nepijenja. Došen opet u švalerskim vodama, raskanta se saženom, radujsja došenofilke iz redova fanica nam (hwat). Uskoro ćemo kuvati nove pesme u bačvi stihoklepanja. Riđi se zove Emil EsovKostić (jebote, Esov je neki Bugarin, nebitno), i ne znam zašto sam to rekao i još ostavio za kraj, kad bi ovde trebalo nešto drugo da zapišem, ali jebiga, oskudacija inspiracije i informacija. Uglavnom, Riđi je naš Wayne Unser, iako možda nije bio pajkan nikada. Ili je tu značku kupio negde na buvljaku. Svašta se radi ovih dana.

SNOVIĐENJA: Sanjao sam da pričam sa Majom iz E-Playa o muzici i nisam mogao da se setim puno pesama E-Playa, opet verovatno posledica jučerašnje probe.

KUTLAČA: Danas na meniju erm, ništa. Juče, mešavina za rusku upotrebljena da se napravi rižoto. Naravno, upalilo sasvimski. Još i cvekla preko. Stvarno, šta praviti za neđelju svetu?

FAKS: Moram 11. da predam Rorčakija, a mislim da ću pre da se ubijem nunčakama.

SEKSVOČI: Snimci bigfuta koji ne postoje. Snimci, a ni bigfuti. Dakle, metametafizika. Zašto sam ikada mislio da će Jutarnji biti išta bolji od Bljuca? Bolje napraviti dnevni list Zornjak, i tu pustiti Vučićevića da sere i objavljuje vesti o političarkama sa pornhaba i redtjuba.

NIŠT VIŠE: Tako je. Jebiga, ništa više ne pada na pamet, osim Đokovića koji na Banjici izaziva havoc. Bitno da je doveo Prvonaslednika STEFANA u Srbije, i da se to od sad proglasi nacionalnim praznikom Đovakomladenca Stevanosa I Monačkog.

Serem, super što je osvojio Ostrilijen Orpin. Nek mu je još mnogo Orpina!




...

SIRIJAL STAF: E da bre, znao sam da ću nešt' da zaboravim, još malo pa završavamo Sinove anarhije, i nisam verovao da ću se toliko radovati (SPOILER ALERT) ŠTO JE UMRLA TARA ŠTO SMARA JEBEM JOJ ŽITO GLUPAVO JES DA DŽEMA NIJE MORALA DA JE UBIJE BAŠ VILJUŠKOM ALI TO JE VALJDA TAJ ŽENSKI POSAO U KUHINJI ZNA SE KO JE MAJKA I TI KURCI A I SUTTER MNOGO VOLI DA PO EPIZODI ISPRAZNI JEDNO GALONČE KRVI PA ZAŠTO NE NA GLUPAČAMA OMILJENU TARJU TURUNEN JEBO JE NAJTVIŠ I ONAJ ARGENTINAC ŠTO JE NATERA DA GA NAPUSTI. viljuškom u pičku.


Нема коментара:

Постави коментар