недеља, 4. јануар 2015.

generalni update (nek postane praksa) br. 1

UVOD: Mislim da bi koherentnosti radi i bolje preglednosti trebalo da vodim ovaj tip bloga, s vremena na vreme, tipa... nedeljom! Idealno, da se podsetim bitnih momenata, sada kada nema Olje Bećković na b92 i ceo svet je nekako gledljiviji i spontaniji.

LA FAMIGLIA: Buraz završio u bolnici, mnogo smo se nasekirali, ali je ispalo ne toliko strašno, koliko je delovalo. Ne bih detaljisao, neprijatno mi je kad samo pomislim. Idem sutra da ga posetim, mislim da bi nam oboma značilo. Keva je bila u fazonu da mu kupim vode. Baba i deda ne podižu slušalice ili ih ne spuštaju kako valja. U glavnom su živi i zdravi, prate masterse i nadaju se da ću i ja da ubodem jedan masters, pa onda grend slem psihologije.

BUNA: Jonić ispao pizda i ne da za bubanj ni za studio. Tako da, sve izgleda da će se završiti na opremanju kao takvom. Vučina će u februaru za Frankrajh, da sređuje neke papire, ništa mi se to ne dopada. Jedva se dogovorismo za probu u nedelju. Čekamo Šarkse i Brigand u Pančevu 24. Biće super, ali da se ne nadam previše poseti ni reakciji publike. Karme radi, trebalo je očitati koju klincima koji su u Dom došli nas da vide i odsedeli na podu ceo nastup Briganda. Ne znam, možda je to samo čudan osećaj. Ha, ne znam da li sam u blogu pomenuo da sam sanjao da smo se ponovo okupili sa Gluom, i nastupali u nekoj skučenoj sali koju su u momentu našeg izlaska na binu svi napustili. Jebena Tuzla i jebeni Lukavac. Izvinjenje ok ljudima koji su ispoštovali. Ali počinje da žulja spori ritam kojim jašemo ka novom ostvarenju (kako se izražavam, kao onaj isprdak što je ovogodišnju stolisnicu prazničnu okitio Njenim slikama - znaćeš o kome pričam - Z.M.).

NAS DVOJE: Boranija, ko što rekoh, s pavlakom. Šargarepe blago dinstane. I praziluk. Golim rukama sam raščerečio odmrznute pileće grudi kao Tara Džeksa zavidljivog. Dobro, i nož je bio u igri, ali je bio od slabe vajde. Verovatno pravi kasapini znaju koliko je to lako, ali moje aristokratske ruke ovo doživeše kao podvig. Beše neskromno rečeno - epohalno - dobro, serem... nije, bilo je solidno, izvukao sam maksimum iz tih pola kile mesa. I nismo jeli toliko hleba, što je pohvalno, ali smo jeli peciva što je nepohvalno. Ali barem sam imao priliku da pomazim crnog mačka na Brdu dok sam kupovao bureksirnicu i burek u Kolini. Isti onaj mačor koga je Sonja mazila pre jedno nedelju dana... da se pario s crnkom, imali bi leglo samo takvih slatkih skotova, crnih i napadnih. Zvuči pogrešno. Ali definitivno, nabaviti mačku, to je jedan grub nacrt zadatka koji bi mi Vlada zadao, samo kad bi se usudio. Ugl. sutra idemo do docingtona. Ja do Mimija na Institut, ona kod privatnika, jer su poslodavci u današnje vreme sise i gledaju da ti ne daju ni zdravstveno. Bitno da će da uvode novu naplatu za BusPlus. Carevi. To i ne spada u ovu rubriku, zajebi, to negde drugde ću da stavim. Hm kucaj rubriku ,,P O L I T I K ...'' ZAjebi, idemo dalje. Gledamo i dalje ,,Sons of Anarchy'', ne odustajemo od škole za džemiće male (Sonja će razumeti, nasumični čitaoče jepse). Ovim tempom ima ih odgledamo možda i pre nove sezone GoT-a. A tu su i Deligracy, Simsi i lba2, dokle god ima mesta na hardu, i dokle mi ne padne sikira na glavu od nerada na masteru. Živote!

WINAMP: Idu Švesteri, na ripitu, pre toga Napalm Death. Skinuo se Etil ceo. I Osmi Putnik Dva - da čujemo i to čudo. Grajd i porn nedelja biće, što se muzike tiče. Inače, glup mi naziv ove rubrike, mogao sam da je nazovem i ,,vlada džet bez brade''. Koga boli kurac. Vreme je da prestanem da buljim u svoje last.fm top liste kišnih glista.

RUBRIKA X: Generalno ređati stvari po pasusima nema nekog velikog smisla, čak i ako te pasuse nazoveš rubrikama. Mada verujem da dobijaju na čitljivosti. A čitljivost je voćka čudnovata, ko je sačini, sam se njome hvali. Uglavnom sledeći generalni update - na dan probe, kalendarski za 6, ovako ljudski za sedam dana -- 12.1.2015.

15... jbt



Нема коментара:

Постави коментар