среда, 10. септембар 2014.

u sustret planovima

Šta čekaš? Dok smalaksalo magare pod vašljivim ćebetom kunja, komirano ćuti i ti ćutiš i vrebaš te obaveze kao da će te rastrgnuti. Realno gledano, sve rokove si pogazio, i sad ti samo preostaje da se lansiraš u pravcu koji te najmanje raduje.

Eno, petog nema, nema mentora da ti javi šta se dešava, u Mišoviću je situacija takva-i-takva.

Jesi li mogao to bolje da odigraš? Naravno, ali tebe raduju te prokrastinatorske akrobacije. To je to - peglao bi, ali samo da je na ivici užeta razapetog iznad dva planinska vrha... Kako bi se samo zajebao da si astronaut...

Jednog dana će se stvari pokidati kao ona stolica pod tvojom stokilaškom guzicom. I zato te zovu svakog jutra. I zato ti je onomad i Aleksa govorio da promeniš položaj.

Dobro je ipak što se na drugim poljima barem nešto dešava.

Evo, novi album By-Passa izašao na tržište, posle 14 godina. Najzad, mogu i legalno da ih poslušam, samo ako skrpim para. A dinar pada, evro skače. Sve dokurca.

Mi sviramo sa Kombatima u NS-u izgleda. A i potvrdismo Bosansku turneju vol. 2. u novembru. Da razvejemo onu kletvu vrlih navijača Novog Pazara iz Tuzle, da se vidimo u čitulji. Lukavac i rajvoSa, jebiga, videćemo šta će reći raja.

Imam još klijenata tu i tamo, možda iznajmim i neki prostor.

Нема коментара:

Постави коментар