среда, 11. март 2015.

generalni update vol. 7

BUNA: Metalostrugar se bliži svom epilogu u vidu kulminacije liričkog subjekta u svakom pogledu hwatafatafak Proba dobra, štimung sjajan, a Vuja ima nove magnete, pa ne prdi, nego svira, a i sve je nekak' jasnije.

KRATAK PREGLED VESTI: Vučić u svakom smislu i svuda, Španovićka novi objekat spamovanja pičkopaćenika i falimindžosa, iskreno, ona je vrlo bučilišs, ali ne mari, to je sve stvar ukusa, a o ukusima se mora raspravljati. Zbog toga i zaglibismo ovde. Zbog suza i neukusa. Zbog šiljatih naramenica. Zbog Vučića i nemanja broja fejsbuka kad se kaže šta želiš da kažeš, komentari i ostale stvari koje postoje da bi kritikovale, još ne videsmo one što bi hvalile, gde li su se denule? Stvari, te, e?

EVO: Napreduje i taj Boardwalk, napreduje samo tako, evo nas već na početku druge sezone, i 50 šejds of Bušemi, najbolja romansa ikad! Još samo malo više bizarnosti i mogu da crknu fanovi SOA i Vikenjga. Jebem im leba i Roljo da ih jebe u dupe, al lošo.

KUVARICE MANJE KUCAJ: Danas na meniju špinat s krunpiron, sve to lepo zočinjeno češnjakon, percima otkapulen, i zaliveno nako da ogrezne mlikon kravljin jeben lu Lebane i Gurgusovac.
I naravno, hladni šniceli u Macoli.

CROWBAR: Ne pohvalih se poduhvatom odlaska i iskustvom kupovine karte po pretprodajnoj, te se osetih dojajno, i tih 300 dinđi potroših na noćni i još jedno pivo. Inače bi to bilo jako zajebano i sad bih umesto šnicela jeo one šunke što mi je ispala iz folije pravo na pod. Dobro, ne bih, ali šta da se radi. Kirk i ekipa bili sjajni, tonac podelio s nulom, i prošlo je kao da su svirali 15, a ne sat i 15, bisevi bili na nivou, snimih par pesama, al' me blam da ih kačim, jer se dernjam iza i falširam kao najgori nešto nešto mrmot, neću da se za to čuje na sceni koja me uopšte ne ceni. Elem, lepo odrađeno, vidim i oni srećni, i publika zadovoljna, žao mi što posle ne ostadoh da se slikam s čovekom, sišao do miks pulta i potpisivao autograme.

MRNĐ: Ništ više nemam ovde da napomenem, imam samo razlog da se razložim na sastavne delove. Stoga, odoh. Burazer i familija na Ceraku čeka... a da...

TEČA STEVA: Umro Stevan, moj deda teča, prošle nedelje, u staračkom, čim su ga tamo smestili. Odmorio dušu, posle 91 godine borbe na ovom svetu, u zadnje vreme sasvim onemoćao, ali i dalje žilav. Verovatno me se ne seća, jer je kognitivno propadanje kod njega uzelo maha odavno. Iza sebe ostavio dva sina, a i njih nisam dugo video, Pecu, a kamo li Milovana.

Enivejz, poštonoša kuca redom, a ja se moram uozbiljiti da ga spreman dočekam. U svoje vreme.

Нема коментара:

Постави коментар